LA TEVA PUBLICITAT A ELRIPOLLES.COM
SUMA'T AL NOSTRE PORTAL I PROMOCIONA-T'HI

Si ets propietari d'un establiment o negoci turístic a la nostra comarca, elripolles.com és el teu lloc per promocionar-lo. En cap altre lloc, aconseguiràs tant, per tant poc.

Per què anunciar-se al nostre portal?

  • Per què elripolles.com, és el portal oficial del Turisme a la nostra comarca i lider en visites, amb més de mig milió de visites anuals i gairebé 5 milions de pàgines vistes.

  • Per què elripolles.com, està situat entre els 5 portals turístics més visitats de tot Catalunya i és un referent a Internet per buscar informació turística de la nostra comarca.

  • Per què elripolles.com, és el canal de promoció turística més important que té la nostra comarca i el portal que és promocionarà en totes les fires i esdeveniments turístics que hi participi la nostra comarca.

  • Per què els qui estem al darrera de elripolles.com, sempre hem cregut en aquesta eina de promoció i vetllem dia a dia, perquè tots aquells que us hi promocioneu i confieu en nosaltres, aconseguiu el màxim de benefici per al vostre negoci i milloreu així el vostre poder empresarial.

  • Per què elripolles.com, des de 1997, va néixer amb la il.lusió i ambició per millorar i potenciar el turisme de la nostra comarca, i avui, amb gairebé més de 300 associats, continua liderant la promoció turística del Ripollès, aconseguint que milers de persones ens visiti’n.

Associa't ara al nostre portal.
Aposta per elripolles.com i envia'ns les teves dades. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible per explicar-te tot el què et podem oferir.